tisdag 12 juli 2011

8 down, 26 to go!

Varför? Varför gav jag mig på den IGEN?! Om jag inte pallade de första tre (eller fyra) gångerna, varför skulle jag palla nu? Jag och Svindlande Höjder är nemesis, det är ju inte mer med det. Egentligen är den inte så dåligt skriven eller dålig öht, den är bara så seg och knepig. Men jag ska klara det! Jag kan, jag vill, jag ska!!! Och när jag läst ut den dröjer det ett tag innan jag sätter tänderna i fler "måste"projekt.:-P

Verklighetens Caroline och Charles Ingalls.
Men nu har jag i alla fall sett de tre första säsongerna av Lilla Huset På Prärien. Och jag är kär! Finns det någon manligare, mjukare, vänligare, underbarare manly man än Mr. Charles Ingalls? Han är definitivt uppskriven på min önskelista.;-) Och det är en så söt serie med en massa kärlek, vänskap, Gud, hopp och tro. Mmmm, jag blir alldeles varm på insidan bara av att tänka på det. Mums!

Michael Landon aka...

Charles Ingalls. The man of all men!
Ikväll blir det Girls Night med mojitos! Det kommer bli AWSOME!:-D Men föst ska min lägenhet åter topptrimas. Här ska diskas, omorganiseras, bäddas, städas och dammsugas. Och förhoppningsvis kommer den vara tiptop imorgon! Ni är välkomna imorgon för att inspektera resultatet om ni vill.;-) 
Hoppas det är lika gott som det ser ut!:-)
Apropå det, tänkte jag ha en inflyttningsfest. Är inte helt hundra på när jag ska få till det, men det lutar åt nästa vecka. Se det här som en liten för-inbjudan!

1 kommentar:

  1. Åh mojitos är grymt goda. Upptäkte det på semestern- friskt och sommrigt gott! Jag tror att du kommer gilla dem. Saknar dig....Puss

    SvaraRadera