lördag 23 juli 2011

Timmen efter...

Nu är det gjort och slut. Om ni frågar mig så skulle jag säga att det var en lyckad fest med god mat, trevliga gäster och gryma presenter.;-) (Är kanske lite egenkärt att berömma sig själv för att man lagt god mat, men det skiter jag nog i för MAN det var gott! Pizzabullarna var grymma, räksnittarna alldeles lagom, biskvierna = mums, chokladmuffins kan aldrig bli fel, drömtårtan smarrig, allt var helt enkelt mycket gott om ni frågar mig!;-)) Så tack alla kära vänner och släktingar och andra för att ni kom. Jag hade i alla fall trevligt, så om ni inte hade det så får ni faktiskt skylla er själva!:-) 
Om du var på festen och inte hade roligt är det här till dig...


Men nu är det diskning och städning kvar... Visserligen är det inga extrema mängder men det ser mycket ut, och det är mer än vad som får plats i diskstället så då måste jag torka disken och det är tråkigt... Dessutom är jag trött. Det blev sent igår, och alla andra dagar i veckan i princip, och jag har inte sovit gott den senaste tiden så jag är helt slut. Vill egentligen bara gå och sova men jag känner inte för det heller. Jag skulle vilja göra något som inte innebär att man måste göra något. Men tyvärr är det nog städning och diskning som står högst på listan...

De här plåsterna finns på riktigt. Vill ha...;-)
Snacka om rea!!!
Annars har det här varit en helt sjuk vecka! Vem hade kunnat tro att någon skulle få för sig att skjuta vilt omkring sig i Norge? Inte för att det någonsin är lätt att förutse när något så sjukt ska hända men att det hände i Norge känns på något sätt ännu mer oförutsägbart. Vilka otroligt sjuka människor det finns. Tragiskt, minst sagt. Att något sådant kan hända är obegripligt, minst sagt. Tror att Norge är med i ganska många människors böner så också i mina. 
Safety first!
Dessutom har Amy Winehouse dött. Hon är bara en person, så det är inte lika hemskt och tragiskt som i Norge, men det är tragiskt i alla fall. Alla människor är lika värda och det kvittar vem som dör, det är sorgligt. Men när någon som Amy Wínehouse dör är det lättare att ta till sig än att 91 personer dött i Norge. De 91 personerna vet man ingenting om men Winehouse har man sett och hört en del om. Men det mest tragiska är självklart Norge. Dock r det tragiskt att världen förlorat en sådan talang, för även om Winehouse var en strulpelle, kladdemaja och knarkare var hon otroligt duktig och talangfull. En stor sångerska och låtskrivare. Och av någon mystisk anledning dog även hon när hon endast var 27 år gammal. Många kända rock och popartister har dött just när de var 27, Janis Joplin, Jimmy Hendrix, Kurt Kobain mfl. mfl. Kanske någon magisk gräns, kommer du förbi den så överlever du. Men hon kom inte förbi så nu lär väl även hon i princip helgonförklaras!
Ett helt vanligt, ganska biffigt hus. Eller?!...

Nä, nu måste jag ta tag i det här stöket... Jag vet att jag skrivit en massa och att det är roligare och lättare att läsa om det finns lite bilder. Dock pallar jag inte fixa passande bilder, istället blir det bilder från http://www.foundshit.com/

1 kommentar:

  1. Tur att vi hade trevligt igår. ;) tack förstår! :)

    SvaraRadera