lördag 18 februari 2012

Brasilien

Äntligen är den slut, min resa genom Brasilien. Det är den resa som jag hitintills uppskattat minst. Boken hette Vid Floden Piedra Satte Jag Mig Ner Och Grät och är skriven av Paulo Coelho. Jag har läst Paulo Coelho innan och tyckte inte om det jättemycket men den här var mycket sämre. Den var pretentiös, fjantig och dålig helt enkelt. Den förtjänar inte mer än reccension än så. En sak till ska jag dock säga: Undvik Paulo Coelho så långt det är möjligt, det är inte bra böcker.
Betyg 1 av 5 och 1 av 10.

Försökte hitta en vidrig färg till Brasilien, inte helt lätt, men den här är i alla fall inte fin!
Usch, jag gillar den verkligen inte så nu måste jag läsa en riktigt bra bok så jag slipper tänka på den här skitboken. Det lutar åt att det blir Sverige nästa.

3 kommentarer:

  1. Va rolig du e=) Har läst en del av hans böcker med. Gillade en men minns faktist inte vilken... Tänker att han påminner iblann om en viss brun svensk björn... som gärna med skriver lite allvarligt sorgligt.

    SvaraRadera
  2. Ja, fast den svenska bruna Björnen skriver vackrare, och är mycket svårare att förstå.:-P Och den svenska Björnen är inte fjantflosofisk på samma sätt.;-)

    SvaraRadera