lördag 21 maj 2011

Bo Lundgren

Först, ARGH! Den här datorn är seg och jobbig. Den reagerar inte när man trycker ner en tangent så jag måste gå tillbaka och lägga till bokstäver hela tden. Otroligt frustrerande! Så om mina inlägg är lite smått oläsliga är jag bara delvis skyldig...

Jag är sååååå uttråkad! Idag är det lördag, en dag då man borde hitta på någor eller träffa någon eller nånting, en dag då man ska fylla någon slags social funktion. Mina lördagar har inte sett ut så på sistone och det ser inte ut att bli så idag heller. De enda ord jag yttrat idag som inte var riktat till en hund som inte kan svara, eftersom han är en hund, var ett kort telefonsamtal med morsan som ville ha ett recept jag inte hade. Jag har visserligen en del noter som ska transponeras men hur roligt är det en lördag?! jag är så uttråkad att jag nästan sprängs. Frågade GulleJullan och hennes gube om de ville komma hit oc leka lite med mig ikväll men jag har inte fått något svar så vi får väl se. Just nu ser det ut som om jag kommer spendera ännu en lördag ensam framför tv:n. Woho!

haha, fy vad deprimeerande det lät. Jag är inte bitter eler deprimerad, bara uttråkad, så ls inte in en massa i det förra styket nu!=P

Jag har just gett den har datorn en välbehövd städning. en snabb tur under kranen så är den som ny igen. Härligt! nä, jag använde tops och en liiten borste och ytterst ytterst lite vatten så var inte oroliga, jag är inte riktigt så knäpp.

Just nu håller jag på med två böcker. En av Täppas Fogelberg som heter Kärlek Mellan Frysdisken Och hundmaten, helt ok so far, och en som heter The Zookeeper's Wife skriven av Diane Ackerman. Den senare är en verklighetsbaserad historia som handlar om the zookeepers i Warsawa och om hur de räddade hundra talls judar undan förintelsen genom att gömma dem på sitt zoo, so far också väldigt bra. Det roliga är att vi har ett team i kyrkan från USA och en av tjejerna där älskar att läsa, nästan lika mycket som jag, och hon älska den hrzookeeper-boken och tyckte jag skulle läsa den så däför gav hon mg hennes exemplar. Det tycker jag är trevligt!

Nu ska jag tömma diskmaskinen, sätta in i diskmasknen, stda up i köket och sedan transponera lite. vien härlig lördag!

2 kommentarer:

  1. Varför Bo Lundgren???

    SvaraRadera
  2. Kan du tänka dig någon tråigare?! Dessutom finns det ett skämt som säger att Bosse Ringholm kalades bo Ring utomlands... Och så tänkte jag, bosse ringholm....= Bo Lundgren, liten twist liksom...;-)

    SvaraRadera