onsdag 13 april 2011

Glad.

Idag har jag verkligen hållit igång!

Gick upp tidigt tidigt för att ta bussen kl. 07.05 med två av mina bröder. Sedan gick jag med den lille till skolan, sedan tillbaka till bussen som tog mig till Rosengårdskyrkan. Där hjälpte jag en vän, Malin, med en påskvandring för F-1or. Gick bra tycker jag. Snälla och tysta barn spm gjorde som man bad dem. Trevligt!

När jag ändå var i krokarna passade jag på att hälsa på mina kära fd kollegor på Pauli! Saknar inte att jobba där, känns som om jag är färdig med det, men jag saknar dem. De är så härliga! De gör mig glad, och jag tror jag gör dem glada också. Fick till och med äta med dem. Lyxigt!

Vi snackade och skrattade och fnittrade ett par timmar sedan kom morsan för att hämta den lille så jag åkte med dem. Men istället för att åka hem så drog vi till Landskrona och köpte en dagbädd till mig. Ska ha den i min nya fina  lägenhet. Den är jättefin, i vit metall. Får lägga upp bilder när jag har några. Det bästa är dock att den var billig! Endast 300:-! Med tanke på att den andra jag tittat på kostade 900:- så är det ett otroligt bra pris. Det är inte helt lätt att sätta bo när man är arbetslös och utan inkomst så jag tar det billigaste så långt det är möjligt.:-)

Nu har jag varit hemma i kanske 1,5 timme. Har läst lite, ätit, pratat, facebookat, det vanliga. Men nu ska jag snart skynda iväg igen för att åka till cellgruppen. 

Det är det bästa på hela veckan, cellgruppskvällen. Älskar verkligen mina cellgruppstjejer.:-) Tyvärr är Maria sjuk idag men vi andra ska nog kunna få till det ändå. blir lite knepigare för mig att ta mig dit eftersom jag varken har bil eller körkort men det löser sig.:-) 

Precis som jag trodde så tog Konsten Att Tala Med En Änkling slut igår. En mycket bra bok! Mer utförlig recension kommer men jag rekommenderar den till opryda personer! Starkt. Nu har jag istället börjat på en bok som heter Room. Har inte kommit så långt eftersom jag haft en del annat för mig idag men so far so good. 

Har dessutom fått en väldigt efterlängtat och god nyhet idag. Får inte lov att säga vad det är men det är roligt och bra för mig! Can't wait!

Väldigt random inlägg idag men jag känner mig stressad så jag antar att det är därför. Visserlgien behöver jag inte känna mig überstressad men jag ville verkligen hinna blogga innan jag måste dra igen. Och jag hann ju! Med marginal! Så stress, släng dig i väggen!

Imorgon blir det påskvandring med 7or. Sen ska jag till biblioteket (hann inte det idag) och kanske, om jag vågar, lämna lite cv på lite olika trevliga ställen. Håller på att peppa och modiga-upp mig själv. Går sådär men jag kan jag vill jag ska! Wish me luck!;-)

1 kommentar:

 1. Åh låter härligt! Bra gjort Celie!
  Jag vill se en bild på den där dagbäden!
  Bara så du vet dte så kommer vi och hälsar på dig när vi kommer hem. S och jag bestämde det härom kvällen att det kunde funka som en avkoplande del av Sverige vistelsen.(För sådana behövs verkligen!!) Längtar.
  Du kan väll ringa mig- så jag får reda på den där glada nyheten;)
  Puss

  SvaraRadera